Translate

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014



"Τη μοίρα να την κυβερνάς να μη σε κυβερνάει
γιατί όσοι αφέθηκαν σ'αυτή στο διάολο έχουν πάει"

Από σήμερα σε αναζήτηση νέων επαγγελματικών ευκαιριών! 



Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Tis Kyriakes | Τις Κυριακές



Αχ αυτές οι Κυριακές...



{Villain x Heroine} - Roxanne (TABOO)

Rocxanne





Etta James. Damn Your Eyes.

Respect !



Η ETIHAD AIRWAYS παρουσιάζει: Σουίτες στον αέρα...

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αποκάλυψε το νέο προϊόν και τις υπηρεσίες που θα προσφέρει στα αεροσκάφη τύπου Airbus A380 και Boeing B787 Dreamliner, και περιλαμβάνουν την καμπίνα The Residence τον πιο πολυτελή χώρο εναερίως σε όλο τον κόσμο και διαθέσιμο μόνο στο αεροσκάφος A380 της Etihad Airways. 

Η καμπίνα The Residence «κλέβει την παράσταση» από το μπροστινό μέρος του πάνω καταστρώματος του αεροσκάφους. Μπορεί να φιλοξενήσει ένα ή δύο επιβάτες και διαθέτει καθιστικό, ξεχωριστή κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι και ιδιωτικό ντους. Αξίζει να σημειωθεί πως οι επιβάτες της καμπίνας The Residence θα έχουν τον δικό τους Μπάτλερ.

Με την παρουσίαση των νέων αεροσκάφων η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Άμπου Ντάμπι θα επαναπροσδιορίσει και θα μετονομάσει τις καμπίνες της.

Το A380 θα περιλαμβάνει τις επαναστατικές σουίτες Πρώτης Θέσης. Πρόκειται για αποκλειστικά ιδιωτικές σουίτες με ξεχωριστό ανακλινόμενο κάθισμα χαλάρωσης και κρεβάτι κανονικού μεγέθους, καθώς και mini-bar σε δροσερή θερμοκρασία, μπουντουάρ, και γκαρνταρόμπα.

Η Etihad Airways έχει παραχωρήσει όλο το πάνω επίπεδο του Α380 στις πολυτελείς καμπίνες της.

Στο B787 η Etihad Airways έχει σχεδιάσει μία βελτιωμένη Σουίτα Πρώτης Θέσης προσθέτοντας πολλά νέα χαρακτηριστικά όπως το mini-bar σε δροσερή θερμοκρασία.

Το Business Studio και η Οικονομική Θέση Smart θα περιλαμβάνονται στο A380 και στο B787.
Το αεροσκάφος A380 διαθέτει υπηρεσία χρήσης κινητού τηλεφώνου και ασύρματο δίκτυο παροχής internet ενώ το B787 διαθέτει ασύρματο δίκτυο παροχής internet.

Είσοδοι στις καμπίνες

Ένας βασικός σχεδιαστικός στόχος για την Etihad Airways ήταν να μετατρέψει την εμπειρία επιβίβασης προσομοιάζοντάς την με την είσοδο σε Lobby μπουτίκ ξενοδοχείου.

Στις εισόδους του όσο και των καμπινών ο εξοπλισμός σίτισης είναι «κρυμμένος» πίσω από Αραβικά ξυλόγλυπτα και περσίδες, ενώ τα τρόλει μεταφοράς καλύπτονται από εκλεπτυσμένες πόρτες με ξύλινα τελειώματα, μετατρέποντας κομψά το περιβάλλον υποδοχής επιβατών.

Ειδικά για τους Μουσουλμάνους επιβάτες της αεροπορικής, η Etihad Airways έχει δημιουργήσει χώρους προσευχής που καλύπτονται με κουρτίνα παρέχοντας απομόνωση και διαθέτουν εξοπλισμό Qibla που δείχνει σε πραγματικό χρόνο πού βρίσκεται η Μέκκα, βάσει της γεωγραφικής θέσης του αεροσκάφους.

Στην επιβίβαση των premium θέσεων του αεροσκάφους, η Etihad Airways θα συνεργαστεί με πολιτιστικά ινστιτούτα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να εκθέσει έργα τέχνης και χειροποίητα αντικείμενα τέχνης σε προθήκες που σε όλο το μήκος του διαδρόμου επιβίβασης. Παράλληλα θα εκθέτονται αντικείμενα από τον κατάλογο Boutique Duty Free της Etihad Airways.

Με την παρουσίαση των νέων αυτών αεροσκαφών, η Etihad Airways αναβαθμίζει τον εξοπλισμό σίτισης, τα είδη πρώτης ανάγκης και τα έπιπλα σε όλο της τον στόλο.