Translate

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Διοργάνωση:
Συμβουλευτική Εταιρεία Μάρκετινγκ
Κλινικής Ιπποκρατείου Ιδρύματος
Κωνσταντίνος Σκεπετάρης +306937310559
Ηλ. Ταχ. conmed2008@gmail.com



Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Με ιδιαίτερη χαρά σας αναγγέλλουμε την διοργάνωση της πρώτης ημερίδας με θέμα «Καρκίνος του Μαστού: από την διάγνωση στην θεραπεία» , που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο, στις 02 Μαΐου 2015 στο Παπαστράτειο Μέγαρο, από το Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου Γενική Κλινική ΑΕ.
Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί πεδίο εκτεταμένης έρευνας, κάνοντας επιτακτική την ανάγκη για διαρκή ενημέρωση πάνω στις διαγνωστικές και θεραπευτικές προσεγγίσεις που συνεχώς εξελίσσονται. Από την άλλη πλευρά όμως οι καθημερινές επαγγελματικές υποχρεώσεις και η τρέχουσα δυσμενής οικονομική συγκυρία καθιστούν δύσκολη την παρακολούθηση συνεδρίων σε μεγάλα κέντρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Με γνώμονα την ουσιαστική ανάγκη για ενημέρωση των επιστημόνων υγείας με ιδιαίτερο πεδίο ενδιαφέροντος τις παθήσεις του μαστού αλλά και όλων των συναδέλφων που επιθυμούν να ενημερωθούν πάνω σε τρέχοντα θέματα γύρω από αυτό, οργανώνουμε την πρώτη ημερίδα για την διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού στο Αγρίνιο.
Στο επιστημονικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια και διαλέξεις θα αναπτυχθούν θέματα που αποτελούν την βάση της καθημερινής πρακτικής, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στην διερεύνηση, την χειρουργική αντιμετώπιση, τις νεότερες και στοχευμένες θεραπείες και την ακτινοθεραπεία του καρκίνου του μαστού.
Η παρουσία έμπειρων ομιλητών εγγυώνται μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα. Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής σας προσκαλώ στην πρώτη ημερίδα μαστού προσβλέποντας στην ενεργό συμμετοχή σας η οποία είναι και η καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία της.
Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου και της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρείας Ίαση Στήριξη ΕΜΕΙΣ. Θα χορηγηθούν τέσσερα (04) Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD).
Μετά το τέλος της ημερίδας στις 16:00 και για περίπου μία (1) ώρα θα πραγματοποιηθεί διαδραστική παρουσίαση για το ευρύ κοινό. Ο χειρουργός μαστού κ. Δημήτριος Κορωνάρχης από το ΙΑΣΩ General και ο παθολόγος oγκολόγος συνεργάτης του ιατρικού Αθηνών κ. Σπυρίδων Παπανικολάου θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τις παθήσεις του μαστού.
H είσοδος είναι ελεύθερη. Για τις Φαρμακευτικές Εταιρείες και Εταιρείες Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού υπάρχει πρόγραμμα χορηγίων. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνείτε με την γραμματεία της εκδήλωσης Meli Events στο 210 4102712 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο asamolis@meli-group.com .